This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

Uncategorized

/Uncategorized

УЧЕСТВО НА ОНЛАЈН ДЕБАТА ЗА СЛОБОДНИОТ ПРИСТАП ДО ИНФОРМАЦИИТЕ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

21.10.2020|

Директорката на Агенцијата за заштита на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер, г-ѓа Пламенка Бојчева, учествуваше на онлајн дебата на тема „Слободен пристап до информации од јавен карактер во време на Ковид-19“.  Дебатата ја организираше Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници во партнерство со Македонскиот институт за медиуми, Институтот за комуникациски студии [...]

ПОЗДРАВНО ОБРАЌАЊЕ ДО АГЕНЦИЈАТА ПО ПОВОД 28 СЕПТЕМВРИ

28.09.2020|

Меѓународниот експерт на полето на пристапот до информации, транспарентност на Управата, заштита на личните податоци и класифицираните информации и еминентен бугарски адвокат, Александар Кашумов, по повод 28 Септември, Меѓународниот ден за пристап до информации,  упати поздравно обраќање до директорката и заменикот директор на Агенцијата за заштита на правото на слободен пристап до информациите од јавен карактер, [...]

Нова Социјалдемократска Партија-НСДП

18.02.2020|

ул. „Димитрие Чуповски“ 4 бр.2-1/6 - Скопје 02/ 3238 775 02/3290 465 службено лице: Горан Мисовски e-mail:  goranmisovskinsdp@gmail.com Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www.nsdp.org.mk

Национална Демократска Преродба-НДП

18.02.2020|

ул. „Браќа Гиноски“ бр. 110, Гостивар 078/ 742 225 службени лица: Јасин Халили (072) 637-637 Газменд Ристеми (075) 414-774 e mail:  info@rdk.org.mk листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www.rdk.org.mk  

Демократска обнова на Македонија-ДОМ

18.02.2020|

ул. „Даме Груев“ бр. 5 зграда 1, влез 2, кат мезанин, Скопје службено лице: Билјана Крстевска e mail:  biljana.krstevska80@gmail.com dommakedonija@yahoo.com листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: http://dom.org.mk  

Политичка партија АЛТЕРНАТИВА

18.02.2020|

бул. „Крсте Мисирков “ бр.11/1 локал 68 А,  Скопје 02/ 3140 038 службено лице: Мубекир Палоши e mail:  kontakt@alternativa.mk               mubekir_palloshi@hotmail.com   листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www. alternativa.mk

Единствена Македонија -ЕМ

18.02.2020|

ул. „Даме Груев“  бр. 10, Скопје (076) 310-271 (076) 310-276 (075) 231-495 службено лице: Синиша Николовски e-mail:  press@edinstvenamakedonija.mk                sinisa@edinstvenamakedonija.mk Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www.edinstvenamakedonija.mk

„Левица“

18.02.2020|

ул.„Мирослав Крлежа“ бр. 20-1/12- Скопје 075/ 885 645 службено лице: Јована Мојсоска (078) 710-850 e-mail:  jovana.mojso@gmail.com contact@levica.mk Листата на информации од јавен карактер се наоѓа на: www.levica.mk